You are here

Meisjes U13 verliezen van Richa Michelbeke

/

fannyvandenbossche

Op zaterdag 15/10 speelden de meisjes U13 van MEZO tegen RICHA Michelbeke, de betere ploeg uit de reeks.  Van bij de start van set één krijgt MEZO het zwaar te verduren.  Onze meisjes leggen  het loodje met 8 – 25 met een verdiende setwinst voor Michelbeke tot gevolg.
Bij de tweede set, na een extra motivatie door trainer Julie De Clercq, staan onze meisjes met volle concentratie op het terrein. Ondanks dat er enkelen binnen onze U13 nog maar enkele weken volleybal spelen, gaat deze set in het begin gelijk op.  Naarmate de set vordert, wordt een tandje bijsteken door MEZO noodzakelijk. De set eindigt alsnog met 12-25. 
Wat kapitein Bo Taelman ook doet in set drie, het is moeilijk om deze week de tegenstander te evenaren.  Michelbeke wint ook verdiend de derde set. 
Ook al was dit een nederlaag, aan teamspirit ontbreekt het bij de girls U13 zeker niet.  Er wordt met veel plezier volleybal gespeeld en naarmate het seizoen zal vorderen en de meisjes de tijd krijgen om op elkaar ingespeeld te geraken, zullen zij zeker sterker worden. Aan het vertrouwen bij trainer Julie De Clercq zal het zeker niet ontbreken. Zij staat als één blok achter HAAR meisjes.